Keikalla


Olipa kiva yllätys muiden ylläreiden kanssa pikku pussukassa. Pussi oli lahja keikasta. Tämä kortti ja tämä ajatus jäivät ihanaksi konkreettiseksi muistoksi kynttilän ja kauniissa, itse tehdyssä laatikossa olevien tulitikkujen kanssa. ❤️ Tänään sain olla nimittäin  pianistina syntymäpäiväjuhlassa. Meillä oli pieni trio: minun lisäkseni oli sellon soittaja ja laulusolisti. Harjoittelimme viikolla yhden kerran ja täytyy sanoa että se huomioon ottaen keikka onnistui hienosti. 

Oli ilo saada uudelle keikkapianolle heti keikkaa. Olen juuri hommannut kannettavan pianon. Löysin sen käytettynä. Se on ollut aiemmin jazzpiano. 😊

Tänään sillä soittelin ruokailun aikana suomalaisia ja ulkomaalaisia sävellyksiä ja esitimme tämän ihanan tätä tarkoitusta varten kootun trion kanssa laulut Karjalan kunnailla ja On hetki. 

Pianisti joutui heti esityksen jälkeen kääriä pianon pussiin. Roudari nimittäin jo odotti (oma mies) nurkan takana ja siitä juhlapaikalta lähdimme kodin kautta samaa matkaa kohti Seinäjokea.  Ensin syömään tuttavapariskunnan kanssa ja sitten teatteriesitykseen. 

Voi olla että illalla ei tarvitse unta houkutella. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meneekö joulu pilalle pakettien vuoksi?

Meidän vanha keittiö :)

Vuoden viimeisiä vieraita...